4 mars 2012

4 mars


Nils skojar till det i en blå Ikeakasse ute lite

Bara mös med Athena och borstade igår. Underlaget på ridplan är inte helt ok nu. Tinat och fryst på...
Så med Gyson tog jag en sväng upp i byn där det var barmark och då gick vi omkull. Han kom för långt ut i väggrenen när vi travade och jag tänkte inte på att plogbilen tryckt ut snövallarna nu. Så rätt var det var gick han igenom och vi stöp. Efter det var han inte riktigt bekväm. Så jag gick istället han har mycket trösklar upp över, vi har inte ridit där på länge. Vi körde lite driving zon 5 öppna och sluta så det var ganska kul i af. 

Sen kom Lina och Katarina tillbaka från hoppningen med Coiba och Ella de såg glada ut =)

Då vände vi och gick hem igen. 

Knepigt nu med att veta vart man ska rida, skogsvägarna i skugga kräver boots med brodd. Många av våra skogsstigar som vi har ridit på där ligger ikull fallna träd i vägen. Isen har lite väl hård skare och mera som knivar samma med ängen. Men tyvärr är det för kallt på nätterna så det dröjer innan vägarna blir helt rena. Får nog bli boots med brodd och ut på skogsvägarna iaf.

2 kommentarer:

  1. Träna i lösdriften? - Hempfling använder ju 12X12 eller något sånt.

    SvaraRadera
  2. Ja lina använder lösdriften i hagen som "ridhus" när hon vallar. Men helt klart kan man träna ganska mycket på liten yta men Gyson är såå "mindre smal" så han skulle behöva röra på sig mången mil.

    SvaraRadera