15 mars 2012

Snö

Vaknade i morse och det var en nytt vitt täcke på marken ute... det hade börjat att tina upp lite fläckar och här och var men idag det hel vitt. Känns inte som om det spelar någon större roll för i Roslagen är det snöfritt (hoppas jag). Snön som kom nu ska väl hjälpa till och få bort "gammsnön".

Fabian börjar sin resa tillbaka till Sverige ikväll. Han  har roat sig i Indien sedan 27 nov i fjol. Tiden har rusat iväg och det känns inte som 4 månader. Blir roligt att träffa honom igen och hästa på lite i Roslagen. Han åker direkt dit så han blir förste man på plats.


Roligt att alla kidsen hästar.


och även Sigge 

men nu är det nog mest mata och verka som Sigge gör. En viktig uppgift! Jag har ju dessutom stulit hans häst (Gyson) så han har egentligen ingen egen partner just nu... 

Blir många hästar att fila naglarna på snart...


I sommar kommer Lichman som ni kanske vet till både Stockholm och Östersund. Vi kanske ska gå och kolla iaf i Stockholm. 28-29 juli Vallentuna och kontakt är Helena 150kr för fotfolk 20 platser och 6st ekipage ska gå kur men jag vet ej om det finns platser kvar med häst. Söndag är det visst privatträningar.
Östersund kör helgen före kontakt där är Anneli.


Linda Parelli har skrivit en bra artikel igen "Protecting your space" och här är länken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar